Sterretje in de voorruit van Skoda Octavia herstellen

Een Tsjechische bonk: dat is de Skoda Octavia. In 1959 kregen de Skoda 440 en 445 een serieuze facelift. En daaruit verrees de Skoda Octavia, een forse wagen met hoekige vormen en karakteristieke grote koplampen. De Octavia is vooral in trek bij gezinnen. Logisch, want de wagen is ruim, degelijk en comfortabel. Bovendien is hij ook zuinig in verbruik: goed voor de portemonnee én het milieu. Een klassewagen voor iedereen.
Skoda Octavia

Geef sterretjes geen kans om verder te barsten

Merkt u een sterretje op in de voorruit van uw Skoda Octavia? Laat dan geen gras groeien over de herstelling. Hoe sneller u erbij bent, hoe kleiner de kans dat het verder barst en u de hele ruit moet laten vervangen – wat vijf keer duurder is. Herstelling is mogelijk indien het sterretje kleiner is dan 2 euro en minstens 6 centimeter verwijderd van de rand.

Moet u de voorruit toch volledig laten vervangen? Maak u dan geen zorgen over eventuele regensensoren of camera’s die in uw autoruit verwerkt zitten. Onze monteurs weten perfect hoe ze hiermee moeten omspringen. Ze monteren uw nieuwe ruit vakkundig en kalibreren alle apparatuur tot die weer net als voorheen is ingesteld. Schade aan het dakraam  van uw wagen? Ook dat pakt Carglass® deskundig aan. Zodat u snel weer zorgeloos met een veilig dak boven uw hoofd buitenrijdt.

Maak nu uw afspraak

Wilt u een sterretje of barstje in de voorruit van uw Skoda Octavia laten herstellen of vervangen? Maak dan een afspraak bij het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center. Hebt u dringend hulp nodig voor uw voorruit? Doe dan een beroep op onze 24/7-service via 078 78 12 11. Onze medewerkers openen dan het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center voor u, of komen u ter plaatse helpen.

Sterretje in de voorruit van uw Skoda Octavia?

Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt