Voorruit van uw Renault Kangoo kapot? Carglass® herstelt!

De Renault Kangoo? Dat is een multiple purpose vehicle of MPV – met plaats voor wel zeven mensen dus. Of voor heel wat bagage of werkmateriaal. Renault bracht de Kangoo in 1997 op de markt ter vervanging van de Renault Express. Het model wordt gemaakt in Maubeuge in Frankrijk én in Santa Isabel in Argentinië. Wist u trouwens dat er ook een pick-upversie van de Kangoo bestaat? U moet daarvoor dan wel bij een Zweedse of Nederlandse garage zijn. Hoe dan ook, de Renault Kangoo is een wagen die comfort, looks en gemak combineert.

Renault Kangoo

Sterretje in de voorruit van uw Renault Kangoo: herstelling

Sterretje in de voorruit van uw Renault Kangoo? Dat is bijzonder vervelend. En zorgt voor verminderd zicht op de weg. Daarom – en omdat een vervanging vijf maal duurder is – laat u het het best zo snel mogelijk herstellen.

Een sterretje herstellen is mogelijk indien:

  • het kleiner is dan 2 euro
  • minstens 6 cm van de rand is verwijderd

Is dat niet het geval? Dan zullen onze medewerkers de voorruit van uw Renault Kangoo moeten vervangen. En dat doen ze met glans: volgens de recentste OEM -richtlijnen. Want via regelmatige bijscholingen  spijkeren ze hun kennis continu bij. 

Voorruit van uw Renault Kangoo weer perfect? Maak een afspraak

Netelig sterretje in de voorruit van uw Renault Kangoo? Laat het uw ritten niet langer verpesten: maak een afspraak bij het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center
Is de herstelling dringend? Doe dan een beroep op onze 24/7-service via 078 78 12 11.

Herstelling van de voorruit van uw Renault Kangoo?

Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt