Voorruit Peugeot Partner gebarsten? Doe een beroep op Carglass®

De Peugeot Partner? Een ruime en praktische bondgenoot voor wie vaak grote volumes vervoert. Dankzij zijn verhoogde plafond en brede laadruimte past er heel wat in deze ludospace-wagen.  Wist u trouwens dat de Franse autoconstructeurs Peugeot en Citroën de handen ineensloegen voor het ontwerp van de Peugeot Partner? De verwante Citroën-versie is de Berlingo! In Italië heet de Peugeot Partner trouwens Peugeot Ranch. 

Peugeot Partner

Herstellen of vervangen?

Tikte een opspringende kei een sterretje in de voorruit van uw Peugeot? Of barstte het sterretje ineens verder open? Dat kan soms gebeuren door plotse temperatuurschommelingen of een flinke hobbel in de weg. Carglass® kan de meeste sterretjes vlot herstellen wanneer ze:

  • kleiner zijn dan 2 euro
  • minstens 6 centimeter van de rand zijn verwijderd

Is dat niet het geval? Dan vervangen onze monteurs de voorruit van uw Peugeot Partner. Zij zijn daarvoor specifiek opgeleid in ons Carglass® Learning and Development Center , waar ze zichzelf ook regelmatig bijscholen in de recentste richtlijnen van de autoconstructeurs.

Maak nu een afspraak

Hebt u prijs? Voorruit van uw Peugeot Partner gebarsten dus? Maak dan snel een afspraak bij het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center . En vermijd dat het sterretje groter wordt. Wij helpen u vlot verder. In dringende gevallen doet u zelfs een beroep op onze 24/7-service .

Sterretje in de voorruit van uw Peugeot Partner?


Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt

 

servicecenter
Chat