Kampt uw Mercedes A met een sterretje in de vooruit? Carglass® herstelt!

De kleinste auto van Mercedes-Benz? De Mercedes A. Klein, maar wel even piekfijn afgewerkt als zijn grote broers. Hij kwam in 1997 op de markt en was toen razend innovatief. Drie generaties later valt de auto nog altijd in de smaak, met prijzen als ‘Best Small Luxury Car’ van CarBuyer en ‘Car of the Year’ van AutoTrader South Africa.

Herstellen, of vervangen?

Een ster in de voorruit van uw Mercedes A: we wensen het u nooit toe. Springt er toch een in? Kom dan langs bij Carglass®. Onze medewerkers herstellen het meteen, áls het kleiner is dan een muntstuk van 2 euro en verder dan 6 centimeter van de rand ligt.

Boek uw afspraak voor het te laat is

Laat die gevreesde inslag snel genoeg repareren. Want voor u het weet, baat een gewone herstelling niet meer. En moeten onze monteurs uw voorruit volledig vervangen, wat u tot vijf keer meer kost.

Of het nu gaat om een herstelling of vervanging, in onze Carglass® Service Centers weet u één ding zeker: uw auto is in bekwame handen. Omdat onze medewerkers zich regelmatig bijscholen in ons Carglass® Learning and Development Center, blijven ze alert en goed ingelicht.Maak nu uw afspraak

 

Vind een Service Center bij u in de buurt