Voorruit van uw Ford Fiesta laten herstellen? Voer voor experts

De Ford Fiesta is een rasechte Amerikaan. Dit compacte model van autoproducent Ford draait al een heel eind mee: sinds 1976! Doorheen de jaren onderging het model verschillende facelifts. Zo kreeg de oorspronkelijk hoekige Fiesta almaar meer rondingen en een veel krachtigere motor. Wist u trouwens dat in elke Ford Fiesta ongeveer 1 kilometer aan elektrische bedrading zit? En dat het model in 62 landen wordt verkocht? Een echte globetrotter, die Fiesta. 

Ford Fiesta

Sterretje in de voorruit van uw Ford Fiesta?

Merkte u een sterretje op in de voorruit van uw Ford Fiesta? En is het kleiner dan 2 euro en minder dan 6 cm van de rand verwijderd? Goed nieuws, Carglass® kan uw voorruit herstellen.

Blijkt het sterretje of barstje toch te groot of te dicht bij de rand? Dan moet de voorruit van uw Ford Fiesta worden vervangen. Geen zorgen, dat gebeurt bij Carglass® met autoruiten van originele kwaliteit (OEM) en volgens de recentste richtlijnen  van de constructeur.

Voorruit van uw Ford Fiesta herstellen? Maak nu uw afspraak

Een sterretje in de voorruit van uw Ford Fiesta laat u het best niet te lang onbehandeld. Want scheurt het toch verder? Dan is vervanging onherroepelijk – en dat kost u tot vijf keer meer. Check dus snel waar het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center zich bevindt. En maak meteen uw afspraak – online of telefonisch.

De voorruit van uw Ford Fiesta herstellen?  

Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt