Voorruit van uw Citroën Berlingo laten herstellen bij Carglass®

De Citroën Berlingo bolt al sinds 1997 op onze wegen. En ontstond uit een bijzondere samenwerking tussen Franse autoconstructeurs Citroën en PSA Peugeot. Zij creëerden samen het onderstel, en bouwden er vervolgens elk hun eigen versie van een compacte bestel- en personenwagen op. Zij waren de eersten om dergelijk model op de markt te zetten. Een idee dat aansloeg, want ook andere merken ontwierpen in de daaropvolgende jaren gelijkaardige bestelwagens.

Citroen Berlingo

Sterretje in de voorruit van uw Citroën Berlingo? Grijp tijdig in!

Bah, een sterretje in de voorruit van uw Citroën Berlingo? Niet alleen vervelend, ook onveilig want uw zicht wordt belemmerd. Bovendien is het slechts kwestie van tijd voor een sterretje verder openscheurt. Dan is uw voorruit onherroepelijk aan vervanging toe – wat tot 5 keer duurder is.

Is het sterretje in uw voorruit kleiner dan 2 euro en 6 cm van de rand verwijderd? Dan kan Carglass® het meestal herstellen. Toch groter of dichter bij de rand? Dan vervangen onze medewerkers uw voorruit volgens de OEM-regels van de kunst. Dankzij regelmatige bijscholingen in ons Carglass® Learning and Development Center zijn zij hierop perfect getraind.

Vind een Service Center bij u in de buurt