De autoruit van uw BMW X1 herstellen? Reken op Carglass®!

Compact en luxueus: twee sleutelwoorden die de BMW X1 perfect omschrijven. De auto deed zijn intrede in 2008 en zit intussen in zijn tweede generatie. Het nieuwste basismodel trekt bovendien op de voorwielen. Zweert u bij achterwielaandrijving? Kies dan voor zijn iets duurdere broer.

Herstel het sterretje, of vervang de voorruit van uw BMX X1

Een sterretje in de voorruit van uw BMW X1? Vervelend. En als u er niet snel genoeg bij bent, ook onveilig. Want sterretjes scheuren na verloop van tijd verder door. Zijn ze groter dan een muntstuk van 2 euro of liggen ze dichter dan 6 cm bij de rand? Dan moet uw volledige voorruit worden vervangen. En dat kost vijf keer meer dan ze te herstellen.

Komt u voor uw afspraak langs bij een Carglass® Service Center? Wees dan gerust: onze monteurs behandelen uw BMW X1 met vaardige vingers, dankzij hun regelmatige trainingen in ons Carglass® Learning and Development Center.

Is uw auto uitgerust met een Advanced Driver Assistance System (ADAS)? Bij de vervanging van een autoruit moeten onze medewerkers de camera van het rijhulpsysteem dan eerst loskoppelen, en daarna opnieuw kalibreren. Ze doen dat altijd minutieus volgens de instructies van de autofabrikant. Zo bolt u gerust de baan op.

Vind een Service Center bij u in de buurt