Sterretje in de voorruit van uw Audi A4? Herstelling en vervanging

Met de volledig nieuwe A4 sloeg Audi in 1994 een andere weg in. De Duitse producent veroverde zo definitief zijn stek tussen de premiummerken. Het model werd indertijd op hetzelfde onderstel als de Volkswagen Passat gebouwd, maar daarin kwam later verandering. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten scheert de Audi A4 al decennia lang hoge toppen. 

Audi A4

Autoruit herstellen of vervangen

Spotte u een sterretje in de voorruit van uw Audi A4? Dat is natuurlijk jammer, want het ontsiert uw wagen én verhindert bovendien een veilig zicht op de weg. U laat het het best zo snel mogelijk herstellen. Want barst het verder? Dan moet u de voorruit van uw Audi A4 laten vervangen – tot vijf maal duurder dan een herstelling!

Een sterretje kan in de meeste gevallen worden hersteld, wanneer het:

  • kleiner is dan 2 euro
  • en minstens 6 centimeter van de rand is verwijderd

Is dat niet het geval? Dan moeten onze monteurs uw Audi A4-voorruit vervangen. Geen zorgen, want wij hebben voor elk Audi A4-type de juiste autoruit op voorraad. Is uw wagen uitgerust met een camera ? Carglass® heeft alle expertise in huis om die weer optimaal te kalibreren. Zo geniet u meteen weer van alle snufjes in uw wagen.

Maak nu een afspraak voor de voorruit van uw Audi A4

De voorruit van uw Audi A4 laten herstellen of vervangen? Dat gaat vlot bij Carglass®. Maak een afspraak bij het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center . Onze monteurs klaren de klus op een half uur tijd. En u rijdt veilig en netjes weer naar huis. Is de vervanging of herstelling erg dringend? Dan doet u een beroep op onze 24/7-service . Onze medewerkers helpen u dan ter plaatse of openen het dichtstbijzijnde filiaal speciaal voor u, zodat u weer snel verder op weg kan.

Voorruit van uw Audi A4 in topvorm?

Maak nu uw afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt