Sterretje in de voorruit van uw Audi A3? Herstelling of vervanging

Het eerste model van de Audi A3 stamt uit 1996 en was geënt op het ontwerp van de Volkswagen Golf. Daardoor was het ook de eerste Audi die géén langsgeplaatste motor had. Want op het platform van de Golf werden de motoren dwars geplaatst. De Audi A3 is het typische instapmodel binnen het Audi-gamma en is ondertussen één van de topmodellen in het Audi-gamma. Duitse gründlichkeit van start tot finish.

Audi A3

Herstelling of vervanging van de voorruit van uw Audi A3

Merkt u een sterretje op in uw autoruit? Treuzel dan niet om het te laten herstellen. Dat is vijf keer goedkoper dan een vervanging van uw volledige voorruit! De Carglass®-monteurs kunnen uw voorruit herstellen wanneer het sterretje:

  • kleiner is dan 2 euro
  • en minstens 6 centimeter van de rand is verwijderd

Is dat niet zo? Dan moeten ze de voorruit van uw Audi toch vervangen. Dat doen ze steevast volgens de recentste richtlijnen van Audi, want elke wagen heeft andere specificaties. Daarom laat u dit best over aan een expert. Onze medewerkers scholen zichzelf continu bij in het Carglass® Learning and Development Center  en zijn dan ook helemaal bij met de nieuwste richtlijnen opgelegd door de constructeur.

Veilig op weg? Carglass® herstelt de voorruit van uw Audi A3!

Een sterretje of barst in de voorruit van uw Audi A3? Dat lost Carglass® in een-twee-drie op. Snor het dichtstbijzijnde Carglass® Service Center  op en maak nu een afspraak .

Dringend herstelling of vervanging van de voorruit van uw Audi nodig? Dan doet u een beroep op onze 24/7-service . Onze monteurs helpen u dan vliegensvlug weer de weg op.

Sterretje in de voorruit van uw Audi A3?

Maak nu een afspraak

Vind een Service Center bij u in de buurt